diumenge, 26 de juliol del 2015

Sopar a Ca n'Ignasi. {Festes a Inca}


Aquests dies  són les festes patronal a Inca. Les celebren en honor a dos sants poc freqüents avui en dia, molt poc freqüents.

http://incaciutat.com/es/fiestas-de-inca-2015-san-abdon-y-san-senen/
Sols conec un Abdon: el meu nebot el du de segon nom perquè era el nom del seu repradí


Una de les activitats que hi ha per les festes, és el sopar al carrer. En nostre amic Ignasi, de la Associació Gastronòmica Ca n'Ignasi va ser el nostre amfitrió. Com fa sempre es va dedicar en cos i ànima a preparar un sopar de 3 o 4 forquetes! Aquest home pensa que a la nostra casa no menjam... Però no fa falta que vos ho expliqui de paraula, basta que mireu el menú que ens tenia preparat.


Sopar ye-ye



La novetat d'aquesta convocatòria era el seminari de cocteleria que ens va impartir el bartender Juanan Cabado de Drinksmotion. Cinc combinacions de alcohol i gel (*majoritàriament) molt ben explicades per en Juanan. Ens va fer un recull d'anècdotes, històries,  formes de preparació, diferents combinacions, pel·lícules,... tot relacionat amb la beguda que preparava en el mateix temps.

(* Ja sé que la inculta de les begudes espirituoses soc jo, però quan dic alcohol i gel ho dic perquè no hi havia cap combinació alcohol-refresc tradicional. Per si hi ha algun inculte més com jo)
(** Consti que malgrat soc mala bevedora, me va agradar molt veure-ho i tastar alguna de les preparacions i les explicacions i la passió que hi posa en Juanan és genial)
Demostración cocteleria
Juanan enfriando las cocteleras.

Aquí baix podeu veure un Blue lagoon, un Dry martini clàsic i un Gin fizz. Tres dels cóctels que es varen  preparar. També es pogueren tastar The godfather i el White russian o el Black o el Green...(la veritat és que en 5è el color ja no és el més important "_º)

Coctels
El colorido d'agunes begudes, com el blue lagoon, és especial!


Amb la panxa mig plena de beguda i formatge i bessons en asseguérem a la gran taula, a la fresca, per començar a degustar tot el llistat de productes que en havia preparat el nostre cuiner! No puc més que dir que un plat anava superant el d'abans, fins a dir basta! 

Mesa cena Ca n'Ignasi
Bon vi, bona companyia, música,...
Hi va haver una important quantitat de plats i molta gent! Tot va estar molt ben organitzat. Sols uns tast fotogràfics perquè tingueu una idea del que varem compartir amb en Koldo, na Joana, na Marta , en Mario ,... No vos deixeu enganar per la foto, que pareix que tothom fa una bonda molt poc natural. Devia ser un descans entre brindis i brindis i aplaudiment i la xarla que no varem aturar en tot el sopar!!


Flan salado
Pastel de carabací i alfabeguera amb salsa de bolets


Carne rellena con ensalada
Carn farcida amb amanida

Berenjena rellena de queso
Albergínies farcides de formatge amb salsa de tomàtiga cassolana.
No crec que ningú pogués menjar tot el que n'Ignasi tenia previst per nosaltres! Pot ser pensava que hi aniríem a l'hora del dinar i faríem les dues menjades: dinar i sopar. Hahahaha! Sempre passa pena de que la gent quedi amb gana. 
Les postres varen ser perfectes: deliciosos tasts del mateixos còctels que havíem begut al principi convertits en dolces mossegades! El nostre pastisser Mario ens va fer gaudir d'aquestes meravelles que varen ser el final d'una gran vetllada en honor de sant Abdon i sant Senén.
Placer dulce
Farcits i textures espectaculars!! Un plaer...

I ja sols queda despedir les festes d'Inca fins l'anys que ve o fins dir fins aviat, que ja no queda tant pel Dijous bo!

Esper que vos hagi agradat
                                                                     Margalida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...