dilluns, 8 de setembre del 2014

Sergio Fernández, visita Mallorca!

Estam esperant amb impaciència a, Sergio Fernández Herrero, que actualment, és el xef encarregat del programa "Cocinamos Contigo", de Canal Cocina





Format a l'Escola Superior d'Hostelería i Turisme de Madrid, aquest cuiner madrileny té una llarga i extensa trajectòria.
Va començar fent feina al prestigiós Zalacaín, referent de la cuina basca a Madrid, com a cuiner adjunt. I després a altres cuines tan importants com les de: Lúculo, Conde de Viana i el Casino de Madrid
Ha participat en nombroses demostracions, fires i jornades gastronòmiques en ciutats de tot el món com Praga, Varsòvia, Zurich o Tokio. També ha impartit conferències sobre cuina molecular a la Universitat de Johannesburg i Pretòria amb motiu del congrés gastronòmic Infochef 2008. Ha format part de numbrosos jurats en importants concursos gastronòmics.
Imatge del web de Canal Cocina
Magnífico cocinero, muy ameno
Actualment és professor de cuina i  Director de l'Aula de Cuina Espanyola, Assessor d'Aliments d'Espanya a l'Escola de Gastronomia de Moscú i Cap de cuina i de I+D en una empresa dedicada a crear una línea de plats preparats de qualitat. 
Home que és divideix i es multiplica també és formador de la cadena de restaurants del Corte Inglés i és vicepresident de "Grupo Gastronautas" organització sense ànim de lucre que ofereix recolzament a estudiants de cuina sense recursos.

Imagen de su perfil de Facebook
I per suposat participa en jornades de promoció, demostració i cites gastronòmiques com la vos informaré en uns dies, ja que Sergio Fernández ve a Mallorca pel II Showcooking de l'Arrosseria Nimo's, aquest dimecres dia 10 de setembre!!
Gràcies a Nimo's i a Makro per aquest nou esdeviment !!

                 Margalida             

    
Voleu saber com va anar? No vos ho podeu perdre   :

De Mallorca al cielo gracias a Sergio Fernández

                     

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...